Jdi na obsah Jdi na menu

hlinsko14.jpg

           0.1 Čsč  chovatel př. Havel    Hlinsko v Čechách

Tato stránka je vyhrazena výměně názorů a myšlenek. Upozorňujeme, že jde o názory jednotlivých chovatelů, které nemusí vyjadřovat stanoviska Klubu. Dodržujte prosím pravidla slušné diskuse. Děkujeme.

Diskuse na této stránce byla vedena přes aplikaci Blueboard, jejíž podpora byla provozovatelem ukončena (viz vysvětlení níže). Proto nejsou zobrazeny staré diskusní příspěvky zadané přes tuto aplikaci.

Vážení uživatelé,

Miniaplikace jsme začátkem roku 2020 ukončili. Proč?

Systém už byl velmi starý a nebylo ho možné technicky dále udržovat, natož rozvíjet. Jeho provoz už byl velmi problematický, a tak jsme se rozhodli jej ukončit a dále se věnovat už pouze webhostingu, který můžete najít na Hosting Blueboard.cz.

Všem uživatelům moc děkujeme za dlouhá léta věrnosti této službě. Pevně doufám, že to pochopíte, a za již zastaralé služby si najdete náhradu.

Za Blueboard.cz Jiří Zralý

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Peter Fečo - Poďakovanie

14. 1. 2024 16:08

Pochádzam z východneho slovenska, z obce Proč. Králiky chovám od detstva , choval som ČV , NoS , FB , ale v roku 2016 mi učarovali ČS. Prve strakáče čierne som mal od p. Štefana Krištofa. Od neho som dostal aj dve samičky vo farbe divokej, ale nemal som k nim samca tak som začal zistovat kto chová strakáče vo farbe divokej. Na Slovensku ich nemal nikto, a tak som oslovil pána Vaceka , ktorý mi v r. 2018 na Moravii rezervoval krásneho samčeka. A kedze moja srdcovka boli Činčily, tak cez neho som sa dostal k pánu Zdenkovi Svobodov i ktory mi poslal krasne strakáče činčilove. A potom aj strakáče železité. Vdaka nim môžem už začinať túto chovatelskú sezónu zo strakáčmi vo farbe divokej 7 kusov , činčilovej 7 kusov a železitej 4 kusy. Nikdy sme sa osobne nestretli , a preto sa im chcem takto podakovat za krasne králiky. Prajem im , aj všetkým chovatelom pevné zdravie a hlavne vela chovateĺských úspechov. Pán Vacek a pán Svoboda patrí Vám moja velká Vďaka. s.p. Peter Fečo

Jiří Hovorka - Expozice českých strakáčů Krakovany

13. 9. 2023 20:34

Tímto zvu všechny příznivce českých strakáčů na výstavu do Krakovan ve dnech 23.-24. 9 . 2023,
kde se uskuteční expozice českých strakáčů
Přihlášeno 116 zvířat.
Chovu zdar J.Hovorka

Krajské sdružení ČSCH Jihom.kraje - Poděkování

18. 12. 2022 21:36

Vážení přátelé, přijměte mé poděkování za účast na výstavě MORAVIA 2022, 10.-11.prosince 2022. Jste velmi dobrá a pracovitá parta šikovných chovatelů, kteří mají chovatelské srdce na pravém místě. Děkuji Vám za pomoc a těším se, že se s Vámi znovu setkám na MORAVII 2023. Děkuji Vám za propagaci našeho národního klenotu, které sklidilo velký ohlas od našich zahraničních přátel. za Krajské sdružení JmK Ing. Radek Novotný