Jdi na obsah Jdi na menu

Vyjádření výboru klubu ke speciální výstavě 2020

6. 10. 2020

 

Aktualizace 19.11.2020:

Z důvodu epidemiologických opatření a s tím souvisejícího zrušení výstavy Moravia 2020, se letošní speciální klubová výstava NEUSKUTEČNÍ.

Více na: https://www.chovatelejmk.cz/

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Dne 27.9. se v Krakovanech sešel výbor klubu a jedním z bodů jednání byla situace okolo konání speciální výstavy v letošním roce. S ohledem na nepředvídatelnou situaci ohledně dalšího vývoje epidemie Covid-19 a s tím souvisejících protiepidemiologických opatření je složité předvídat, jak bude situace vypadat začátkem prosince, v termínu konaní výstavy Moravia 2020 a tedy i naší speciálky.

Výbor klubu ČS se usnesl, že speciální klubovou výstavu pro letošní rok bude pořádat, pokud se zároveň uskuteční i výstava Moravia 2020.

Je sice pravděpodobné, že účast vystavovatelů bude z různých důvodů slabší (někteří chovatelé mají obavy o vlastní zdraví, jiní v nejistotě konání výstav svůj odchov prodali), ale pokud to situace jen trochu dovolí, byla by škoda, vynechat možnost prezentovat výsledky ročního chovatelského snažení a propagace českého strakáče.

 

Aktuální situaci ohledně výstavy Moravia 2020 mohou vystavovatelé sledovat buď přímo na stránkách brněnského výstaviště:

https://www.bvv.cz/kalendar-veletrhu-a-vystav/?date=2020%2D12%2D01

a nebo na stránkách ČSCH Jihomoravského kraje: 

https://www.chovatelejmk.cz/